Skate festijn in het Orderbos  

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 26 juli 2022, 11:32
Foto: DNIJ Apeldoorn

Op 30 juli organiseert de schaats- en skeelerclub DNIJ (De Nieuwe Ijsbaan) Apeldoorn in samenwerking met de sectie skeeleren binnen de schaatsbond KNSB een editie van de landelijke Reggeborgh Marathon competitie.

Vanaf 16:00u. kan je in Sportpark Orderbos de landelijke skeelertoppers bij de dames en heren aan het werk zien op de marathon. Met onder hen skeelertopper uit eigen stad: Jorian ten Cate.

Voorafgaand aan de wedstrijden voor de toppers organiseert DNIJ een publieksevenement: DNIJ SUMMER SKATE. Jong en oud mogen op het afgesloten parcours in het Orderbos een uur lang skeeleren met een stempelkaart om te zien hoeveel ronden men haalt binnen een uur. Bedoeling is hier een jaarlijks evenement van te gaan maken. De SUMMER SKATE start om 15:00 uur.

Kleedgelegenheid en douchemogelijkheid is er bij SV Orderbos. Alle deelnemers ontvangen een stempelkaart en na afloop een medaille. Vooraf opgeven is wel nodig. Dat gaat via een formulier op de website van de club: www.dnij.nl

De opgave dient vergezeld te gaan met het overmaken van 5,- euro naar banknr NL60RAB0157889076 t.n.v. DNIJ o.v.v. Summer SKATE en naam.

Deel dit bericht: