Samen1 TV

Waar en wanneer?

Via onze sociale media kanalen (Facebook en Instagram) wordt je op de hoogte gehouden van de aankondigingen met betrekking tot onze TV uitzendingen. Onderaan deze pagina vindt je een overzicht van de beschikbare TV-kanalen in de gemeente Apeldoorn.

Gemeenteraad:

Elke donderdagavond is de raadsvergadering van de gemeenteraad te volgen op Samen1 TV. Bekijk de onderwerpen van de vergaderingen en de Politieke Markt (PMA).

Evenementen:

Ons TV-team doet regelmatig verslag van evenementen in de gemeente Apeldoorn. Het TV-programma “Samen Geweest” besteedt hier aandacht aan en dat betekent dus nog even lekker nagenieten vanuit de luie stoel.

Achtergrondreportages:

Op dit moment is er een aantal documentaires in productie die dit jaar gereed komen om op Samen1 TV te worden uitgezonden. Een tipje van de sluier: een van de documentaires zal gaan over de totstandkoming van Het Plein van de Stad.

Programma’s terugkijken? Dat kan via ons Youtube kanaal

Blijf elke dag op de hoogte van het nieuws uit Apeldoorn via de Tekst TV. Deze is te ontvangen via je eigen provider of via “live TV kijken” op onze website.

Ziggo digitaal: kanaal 45

KPN/XS4all digitaal: kanaal 1355

Odido: kanaal 772

Caiway digitaal: kanaal 12
Delta digitaal: kanaal 12