Nieuwe actie Louis Bouwmeester inzameling blikjes goed op gang

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 18 augustus 2022, 10:05
Louis Bouwmeester inzameling
Foto: Tomra

De nieuwe actie voor het inzamelen van blikjes en petflesjes voor het goede doel door bekende Apeldoorner Louis Bouwmeester loopt ook al heel goed. Inmiddels zijn er bijna 7800 blikjes verzameld.

Zo is het streefaantal van 20.000 een stuk dichterbij gekomen. Als dat behaald is, gaan de blikjes en petflesjes naar Tomra. Die geeft dan 5 cent per blikje voor een nieuw goed doel. Welk doel dat is, is nu nog niet bekend. Maar Louis zal zeker een mooie bestemming weten te vinden. ‘’Afgelopen weekend werden er zelfs vier volle vuilniszakken ingeleverd. Met ongeveer 500 blikjes erin!”, vertelt Louis met een grote glimlach.

Louis haalde eerder al een bedrag van 1200 euro op voor een AED in zijn wijk De Maten in Apeldoorn. Daar waren 25.000 blikjes voor nodig, die hij met de hulp van onder andere Heel Apeldoorn Rein had verzameld. De blikjes en petflesjes komen uit De Maten en omgeving, maar ook vanuit de dorpen.

Wil je meehelpen met de actie? Je blikjes en petflesjes kun je inleveren in de container aan de achterkant van het huis aan Drapeniersdonk 213 in Apeldoorn.

Deel dit bericht: