Midwinter Marathon 2024 succesvol!

Regionieuws

Regio | Door: Donya Tijdink |
air 20240205 marathon uddel3
Foto: Dick Overduin

Dit jaar was de Midwinter Marathon met zijn diverse onderdelen weer een waarlijk succes! De aftrap van dit jaarlijkse sportieve evenement werd vrijdag jl. gegeven met de ‘Night Run’ die van vanaf het Marktplein in Apeldoorn startte.

Wat het dit keer zo bijzonder maakte, was dat voorafgaand aan het geven van het startsein van de ‘Night Run’, de nieuwe Markthal officieel opgeleverd werd; dit gebeurde onder leiding van burgemeester Ton Heerts. Daarmee was dit het eerste evenement dat onder het dak van de markthal startte en als zodanig de geschiedenisboeken inging. Deze gedenkwaardige avond maakte het extra feestelijk door de optredens van Party Harry en DJ Chiel.

De tweede dag (de zaterdag) van de Midwinter Marathon ging door Kroondomein Het Loo bij Uddel. De prachtige omgeving, mooi weer en een goede sfeer onder deelnemers, supporters en medewerkers maakten dat ook dit onderdeel van dit driedaagse evenement  onvergetelijk werd.

Op de derde en tevens laatste dag van de negenenveertigste Midwinter Marathon werden de overige onderdelen gelopen. Onder andere de Kidsrun en de Acht van Apeldoorn. Met zeker zoveel enthousiasme als tijdens alle andere onderdelen van de Marathon, kwamen de deelnemers vaak moe maar voldaan over de finish.

air 20240205 de 8 van apeldoorn3
Foto: Stijn Barendse
air 20240205 de 8 van apeldoorn1
Foto: Donya Tijdink
air 20240205 de 8 van apeldoorn2
Foto: Donya Tijdink
marathon uddel jurre keizers2
Foto: Donya Tijdink
air 20240205 marathon uddel4
Foto: Donya Tijdink
air 20240205 marathon uddel3
Foto: Dick Overduin

Deel dit bericht: