Complete line-up Jazzfestival Generations bekend

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars | | Laatste update: 27 juni 2024, 18:17
AIR_Jazzfestival-Generations-Orpheus_2022.jpg
Foto: Orpheus

Jazzfestival Generations heeft vier nieuwe namen toegevoegd aan de line-up voor de komende editie. Meika, Chi Quartet, Ernesto Montenegro Quintet en Egle Petrosiute maken het programma van dit swingende muziekfestival compleet. Dan staan in Orpheus zowel gevestigde namen als aanstormend talent, nationaal en internationaal.

Ernesto Montenegro duikt met zijn ensemble diep in de Black American Music. Het CHI Quartet, onder leiding van Siu Tin Chi, combineert Oosterse en Westerse invloeden. Egle Petrosiute verkent moderne jazz-zang en brengt Zuid-Amerikaanse klanken. Meika, onder leiding van Emmie te Pas, biedt soul grooves en improvisatie met melodische en poëtische verhaallijnen.

Eerder maakte Orpheus al bekend dat het Amsterdam Art Orchestra, Pepijn de Wit, Peter Beets Trio, The Royal Dutch Scam, Millennium Jazz Orchestra en The Newts op het festival spelen. Tijdens Generations geniet je op vier podia in Orpheus van live muziek, variërend van pure jazz tot soul, blues en pop. Dit jaar belooft opnieuw een muzikale reis te worden die de diversiteit en rijkdom van jazzmuziek viert.

Jazzfestival Generations is op 21 september. Meer weten? Ga dan naar de website van theater Orpheus.

Deel dit bericht: