Paleis Het Loo in de zomermaanden extra zomers

Regionieuws

Regio | Door: Serge Poppelaars |
air 20240701 zomerpaleis 01 paleis het loo
Foto: Paleis Het Loo

Deze zomer verandert Paleis Het Loo in een gigantische speeltuin voor kinderen. Van zaterdag 6 juli tot en met zondag 1 september zijn er tal van extra activiteiten in de paleistuinen. Het zomerpaleis begint op het stallenplein met paarden- en autoraces.

En via een XL hinkelpad bereik je de tuinen waar buitenspellen zoals boogschieten, ringwerpen en spellenkramen te vinden zijn. In de weekenden kun je deelnemen aan workshops zaadbommetjes maken. De Prinsen- en prinsessendagen en Zomerconcerten zijn ook terug, waardoor er altijd iets nieuws te beleven valt voor jong en oud.

Tijdens de zomervakantie is Paleis Het Loo elke dag geopend. Bezoekers kunnen genieten van audioroutes in het paleis, een kijkje vanaf het paleisdak en diverse tentoonstellingen in het museum. Een van de hoogtepunten is de tentoonstelling De Oranjes, die de geschiedenis van Willem van Oranje tot Willem-Alexander belicht. Daarnaast is de tijdelijke tentoonstelling Bloom te bewonderen.

Het Juniorpaleis is uiteraard ook open, waar kinderen spelenderwijs meer kunnen leren over de rijke historie van het paleis. Meer informatie over de zomeractiviteiten en de exacte openingstijden is te vinden op de website van Paleis Het Loo.

prins en prinsessendag paleis het loo juli 2023 opdrachtgever: laura meerveld
air 20240701 zomerpaleis 03 paleis het loo

Deel dit bericht: